کلیدواژه Nanoemulsion / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مظفری، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 رتبه A (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 117 تا 129 )
کلیدواژه ها:ماهی قزل آلای رنگین کماندوره ماندگاریصمغ تخم شربتینانوامولسیون اسانس زنجبیل
-
2.
نویسنده : خلیلی اقدم، امیرحسین ؛ روفهگرینژاد، لیلا ؛ خسروشاهی، اصغر ؛ حنیفیان، شهرام ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 33 تا 47 )
کلیدواژه ها:اسانس آویشننانوامولسیونعصاره آبی دارچین
-
3.
نویسنده : طاهری، مریم ؛ نویسنده مسئول : مستقیم، تکتم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 69 تا 88 )
کلیدواژه ها:غنی سازیبتاسیکلودکسترینپنیر خامه اینانوامولسیونویتامین Eویتامین Dاینولین
-
4.
نویسنده : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 19 تا 36 )
کلیدواژه ها:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین