Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 15 |
Journal پژوهشنامه حلال 2 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 17 |
Language (Article count) |
---|
Persian 17 |
-
1.
Writer : دریکوند، فرزانه ؛ قوامی، مهرداد ؛ قنادیان، مصطفی ؛ Corresponding Author : هنرور، مسعود ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 Ranking A (Azad University (8 page(s) - From 27 to 34 )
Keywords:ترکیبات شیمیاییترهالوزکربوهیدراتمان شکر تیغال (Trehala manna>Trehala MannaChemical compoundsCarbohydrateTrehalose
-
2.
Writer : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ Corresponding Author : قوامی، مهرداد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 15 to 28 )
Keywords:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنیSpecial Frying OilRancimatPolyphenolcanola oilSesame OilDeep Frying
-
3.
Corresponding Author : قبادی دانا، مریم ؛ Writer : کمندی، نرگس ؛ قوامی، مهرداد ؛ مرتضویان، امیر محمد ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (17 page(s) - From 60 to 76 )
Keywords:ژلاتینشناسایی گونهتشخیص تقلبفرآورده ژلهایPCR کیفیjelly productqualitative PCRspecies identificationGelatinFraud detection
-
4.
Writer : محرابی، وحیده ؛ قراچورلو، مریم ؛ Corresponding Author : قوامی، مهرداد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 37 to 52 )
Keywords:آمونیوم فسفاتید (YN)بهبود کیفیت بافتبهبود کیفیت رنگخاصیت سینرژیستیشکلات سفیدلستین تجاریLecithinAmmonium Phosphate (YN)Improvement of Color QualitySynergistic PropertiesWhite Chocolate Improvement of texture Quality
-
5.
Writer : بالیچلندر، فرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ Corresponding Author : قراچورلو، مریم ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (8 page(s) - From 52 to 59 )
-
6.
Writer : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ Corresponding Author : غیاثی طرزی، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 21 to 34 )
Keywords:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونپایداری روغنروغن قالبروغن کانولاCanolaSunflower Seed OilOil StabilityPan Releasing OilAntioxidantsOxidation
-
7.
Writer : کلاته سیفری، فاطمه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ Corresponding Author : قوامی، مهرداد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 Ranking A (Azad University (10 page(s) - From 43 to 52 )
Keywords:روغن زیتونکروماتوگرافی گازیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآلفا توکوفرولمشتقات استرولیα-TocopherolHigh-Performance Liquid ChromatographyOlive oilSterolsGas Chromatography
-
8.
Writer : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 Ranking A+ (Azad University (10 page(s) - From 15 to 24 )
-
9.
Writer : احمدی کمازانی، ندا ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ قوامی، مهرداد ؛ مریدی فریمانی، مهدی ؛ آرمین، محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 Ranking A+ (Azad University (18 page(s) - From 21 to 38 )
Keywords:پایداری اکسیداتیواستخراج به کمک اولتراسوندتالواولئینضایعات کاهوعصاره آنتی اکسیدانیOxidative stabilityAntioxidant ExtractLettuce WastesTallow OleinAssisted Extractionultrasound
-
10.
Writer : خرسند منش، سحر ؛ قوامی، مهرداد ؛ بازیار، بهزاد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 page(s) - From 13 to 20 )
Keywords:ترکیبات فنولیکبازده استخراجخاصیت آنتی اکسیدانیقهوه آرابیکاقهوه روبوستاPhenolic compoundAntioxidant PropertyCoffee ArabicaCoffee RoboustaExtract efficiency