Showing 1 to 10 of 2 items
-
1.
Writer : زینال زاده، الناز ؛ میزانی، مریم ؛ چمنی، محمد ؛ گرامی، عباس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (12 page(s) - From 13 to 24 )
-
2.
Writer : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 page(s) - From 17 to 26 )
Keywords:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینGelatinPhysicochemical PropertiesSensory PropertiesSausage