keyword Sensory Properties / (8 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 45 to 59 )
Keywords:آنتیاکسیدانخواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتینSensory PropertiesAstaxanthinFeed conversion ratioGarlic essential oilAntioxidant
-
2.
Writer : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ Corresponding Author : عبدالملکی، فرزانه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 29 to 44 )
Keywords:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چربLow-Fat MayonnaiseRheologySensory PropertiesGum
-
3.
Writer : محبی، غلامحسین ؛ محمدی، مهدی ؛ برمک، علیرضا ؛ احساندوست، الهام ؛ Corresponding Author : بلوریان، مه گل ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 Ranking A+ (Azad University (14 page(s) - From 25 to 38 )
Keywords:خلیجفارسخصوصیات حسیترکیبات شیمیاییژلهسیستوسریابافتtextureCystoseiraJellyPersion GulfChemicalSensory PropertiesComposition
-
4.
Corresponding Author : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ Writer : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 Ranking A+ (Azad University (12 page(s) - From 69 to 80 )
Keywords:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروتGrapefruit FiberPhysicochemicalsSponge CakeSensory Properties
-
5.
Writer : سجادی، کژال ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 Ranking A+ (Azad University/ISC (10 page(s) - From 21 to 30 )
Keywords:پنیر سفید فراپالایشیژل آلوئهوراخواص حسیخواص ضدمیکروبultraSensory PropertiesAntimicrobial PropertiesAloe vera gelfiltered white cheese
-
6.
Writer : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 page(s) - From 17 to 26 )
Keywords:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینGelatinPhysicochemical PropertiesSensory PropertiesSausage
-
7.
Writer : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ گرامی، عباس ؛ شریفیان، انوشه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 page(s) - From 49 to 58 )
Keywords:InulinSensory PropertiesPhysicochemicalGalactooligosaccharidesKetchup
-
8.
Writer : شیخ قاسمی، شهره ؛ زمردی، شهین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (10 page(s) - From 81 to 90 )
Keywords:شفافیتپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسزندهمانیSensory PropertiesLactobacillus acidophiluSurvivalProbiotic