مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 15 |
نشریه پژوهشنامه حلال 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 17 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 17 |
-
11.
نویسنده : قراچورلو، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قوامی، مهرداد ؛ حسینی، سپیده ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (23 صفحه - از 89 تا 111 )
کلیدواژه ها:انتقال اتم هیدوژنانتقال الکترونظرفیت احیاکنندگیمهار رادیکالآنتی اکسیدان
-
12.
نویسنده : کمالی روستا، لیلا ؛ قوامی، مهرداد ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحه - از 37 تا 46 )
کلیدواژه ها:دارچینعصارهآنتی اکسیداناکسیداسیونچلاته کننده
-
13.
نویسنده : حسینی، سپیده ؛ آذین، مهرداد ؛ قوامی، مهرداد ؛ حسینی مظهری، سیدضیاء الدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:گلوکزپودر ضایعات نانروغن میکروبیMortierella alpina
-
14.
نویسنده : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی
-
15.
نویسنده : نواب دانشمند، فریناز ؛ قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1390، شماره 33 (12 صفحه - از 61 تا 72 )
-
16.
نویسنده : ناجی، محمد هادی ؛ قوامی، مهرداد ؛ لاری، محمود امین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (15 صفحه - از 5 تا 19 )
کلیدواژه ها:بنتونیتخاک رنگبررنگبری روغن
-
17.
نویسنده : کدیور، شیدا ؛ قوامی، مهرداد ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (11 صفحه - از 19 تا 29 )