کلیدواژه فعالیت ضدمیکروبی / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سلیمانفلاح، سپیده ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ نویسنده مسئول : خوشخو، ژاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 49 تا 66 )
کلیدواژه ها:عصاره دانه انگورفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضد میکروبینانوذرات کیتوزانسوریمی کیلکا
-
2.
نویسنده مسئول : خراسانی، سپیده ؛ نویسنده : شهدادی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیری
-
3.
نویسنده : عزیزی، ماه منیرسادات ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1400، دوره هفتم - شماره 22 (7 صفحه - از 43 تا 49 )
کلیدواژه ها:فعالیت ضد میکروبیباکتری های مضر و مفیدسماقRhus coriaria L
-
4.
نویسنده : قربانی، زهرا ؛ جلوان، مهشید ؛ گل آبادی، مریم ؛ نویسنده مسئول : زمین دار، نفیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 77 تا 93 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسهمبرگرفعالیت ضدمیکروبیاشرشیاکلیلعل کوهستان
-
5.
نویسنده : غلامحسین پور، علی اکبر ؛ هاشمی، سید محمدباقر ؛ شکری، سیمین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:اسانسعصارهفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیبه لیمو
-
6.
نویسنده : عزیزیان شرمه، امید ؛ طاهری زاده، مژگان ؛ ولیزاده، محرم ؛ قاسمی، علی ؛ بیگمی، مریم ؛ کمالی دلجو، افسانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 31 تا 48 )
کلیدواژه ها:صنایع غذایینانوذرات نقرهفعالیت ضد میکروبیبیوسنتزگیاه کروفس کوهی
-
7.
نویسنده : مهجوریان، عباس ؛ سعیدی اصل، محمدرضا ؛ رضایی، مسعود ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 57 تا 72 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسایتوژنزفعالیت ضدمیکروبیکولاژنفیلم زیست تخریبپذیر پروتیینیژلاتین فلس ماهی سفید
-
8.
نویسنده : نوعدوست، بهشاد ؛ نوری، نگین ؛ گندمی نصرآبادی، حسن ؛ آخوندزاده بستی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:کپسولاسیون نانولیپوزومیفیلم نازکفعالیت ضدمیکروبیعصاره چای سبزفعالیت آنتیاکسیدانینانولیپوزوم
-
9.
نویسنده : قربان پور، محمد ؛ جاهدی، حجت ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 33 تا 42 )
کلیدواژه ها:اسفندفعالیت ضدمیکروبیبرگبوامواج مافوقصوترزماریعصارهاستافیلوکوکوس اورئوسگیاه