مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 5 |
میان رشته ای 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 6 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 3 |
-
1.
نویسنده : خدابنده، فرشته ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛ رهنما سنگاچین، معصومه ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1395، سال دوم - شماره 4 (13 صفحه - از 43 تا 55 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیداناکسیداسیونرزماریماهی کپور نقره ایگوشت چرخ شدهاکسیدانماهی
-
2.
نویسنده : خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ احمدی، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (7 صفحه - از 99 تا 105 )
کلیدواژه ها:رویتالاب انزلیمسکرومماهی کپور
-
3.
نویسنده : سیف زاده، مینا ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ مرادی، یزدان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 45 تا 54 )
کلیدواژه ها:باقیمانده متابیسولفیت سدیممیگوی وانامیتغییرات باکتریاییباکتریهای عامل مسمومیت غذایی
-
4.
نویسنده : خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ احمدی، مینا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:ماهی سفیدبافت خوراکیکبالتنیکلتالاب انزلی
-
5.
نویسنده : فتحی، سحر ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ فهیم دژبان، یاسمن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:کیلکاکپور نقرهایبرگر تلفیقی
-
6.
نویسنده : مطلبی، عباسعلی ؛ حسن ذاتی رستمی، آتنا ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سلطانی، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:پروتئین آب پنیرفیلم و پوشش خوراکیماهی کیلکا