مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 12 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 13 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 13 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده مسئول : صالحی، فخرالدین ؛ نویسنده : اینانلودوقوز، معین ؛ قزوینه، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:آنالیز حساسیتفراصوتآبگیری مجددگیلاس
-
2.
نویسنده : گودینی، نوید ؛ صالحی، فخرالدین ؛ نویسنده مسئول : گوهری، اشرف ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:انتقال جرمصمغ دانه بالنگومدل پیجضریب نفوذ موثر رطوبت
-
3.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ اسدنهال، محمدامین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:شبکه عصبی مصنوعیالگوریتم ژنتیکتابع تانژانت هیپربولیکشاخص روشناییجذب روغن
-
4.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:خشک کردنضریب نفوذ موثرفروسرختوتفرنگیمدل پیجمدلسازی سینتیکی
-
5.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:رنگسینتیکسرخ کردنپیازتغییرات سطح
-
6.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:آنالیز حساسیتالگوریتم ژنتیکفروسرخهلو
-
7.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیویسکوالاستیکبافت سنجپلگ-نورمندماکسول
-
8.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ امین اخلاص، سمیرا ؛ پاوئی، سحر ؛ زندی، فائزه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 61 تا 68 )
کلیدواژه ها:بدون گلوتنکیک برنجیدانه بالنگو
-
9.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ سیاه منصوری، پونه ؛ مرادی، الناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:ضریب نفوذسینتیکخرمالومدل لگاریتمی
-
10.
نویسنده : مهرنیا، محمدامین ؛ باشتی، آیگین ؛ صالحی، فخرالدین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 91 تا 99 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگیننیکلسربشاخص جذب روزانه قابل تحملغذای نوزاد