مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 11 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 11 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 11 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 5 |
-
1.
نویسنده : رضوی روحانی، سید مهدی ؛ علی اکبرلو، جواد ؛ نویسنده مسئول : حسن زاد آذر، حسن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:هیستامینHPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربی
-
2.
نویسنده مسئول : شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذایی
-
3.
نویسنده : جاهدی نیا، مریم ؛ کریم، گیتی ؛ سهرابی حقدوست، ایرج ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ اسکندری، محبوبه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:هیستامینماستکروماتوگرافی مایع با کارکرد بالامعتبرسازی
-
4.
نویسنده : جاهدی نیا، مریم ؛ کریم، گیتی ؛ سهرابی حقدوست، ایرج ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ اسکندری، محبوبه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (7 صفحه - از 23 تا 29 )
کلیدواژه ها:کادمیومهیستامینمسماستکروماتوگرافی مایع با کارکرد بالامعتبرسازیفلزات سنگینگوجهفرنگی گلخانهایآمینهای بیوژنآمینهای بیوژن
-
5.
نویسنده : رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ حسن زاد آذر، حسن ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:هیستامینHPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربیپنیرآمینهای بیوژنیکپنیر کوپهمیکروارگانیسمها
-
6.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییآلودگیسالمونلاماکیانتخماهواز
-
7.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 15 تا 32 )
کلیدواژه ها:آلودگی غذاباکتریهای بیماریزای با منشاء دریاییغذاهای دریاییآلودگیآبزیانسالمونلاآبماهیگیلانویبریوکپورکلستریدیوم بوتولینوم
-
8.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رکنی، نوردهر ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:گوشتباکتریهای بیماریزافرآوردههای گوشتآلودگی غذاآلودگیسالمونلاباکتریمیزان آلودگیمیکروبیکشتار
-
9.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (30 صفحه - از 1 تا 30 )
کلیدواژه ها:باکتریهای بیماریزافرآوردههای شیرشیرآلودگیپنیرباکتریIranشیر خام
-
10.
نویسنده : رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ مرادی، مهران ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 25 تا 34 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسیتوژنزنیسیناسانس پیازاستفاده ترکیبیpHباکتری