مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 8 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 8 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 8 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 4 |
-
1.
نویسنده مسئول : شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذایی
-
2.
نویسنده : عباس والی، مریم ؛ طالب نجف آبادی، حامد ؛ فلاح مهرجردی، عزیز الله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 49 تا 59 )
کلیدواژه ها:شیرازدوغسوربات پتاسیمبنزوات سدیم
-
3.
نویسنده : عباس والی، مریم ؛ اسماعیلی کوتمهر، محمود ؛ مشتاقی، حمدالله ؛ اسکندری، محمدهادی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیباسیلوس سرئوسمهار رشدبرگ زیتون
-
4.
نویسنده : مشتاقی، حمدالله ؛ عباس والی، مریم ؛ محمدی، الناز ؛ صفیان، احمدرضا ؛ عادل، میلاد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:اشریشیا کولایسماقاثرات ضد باکتریعصارهباکتری
-
5.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییآلودگیسالمونلاماکیانتخماهواز
-
6.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 15 تا 32 )
کلیدواژه ها:آلودگی غذاباکتریهای بیماریزای با منشاء دریاییغذاهای دریاییآلودگیآبزیانسالمونلاآبماهیگیلانویبریوکپورکلستریدیوم بوتولینوم
-
7.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رکنی، نوردهر ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:گوشتباکتریهای بیماریزافرآوردههای گوشتآلودگی غذاآلودگیسالمونلاباکتریمیزان آلودگیمیکروبیکشتار
-
8.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (30 صفحه - از 1 تا 30 )
کلیدواژه ها:باکتریهای بیماریزافرآوردههای شیرشیرآلودگیپنیرباکتریIranشیر خام