-
1.
نویسنده : امامی، مریم سادات ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 85 تا 94 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینآلودگی باکتریاییقارچ خوراکی دکمهای
-
2.
نویسنده : شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحه - از 83 تا 90 )
کلیدواژه ها:یدتخممرغشهرکردگوشت گوسفندگوشت گاومیزان یدتخمکمبود ید
-
3.
نویسنده : شاکریان، امیر ؛ شریف زاده، علی ؛ آقانژاد، پیمان ؛ تاجمیرریاحی، مهران ؛ صالحی، الهام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (6 صفحه - از 11 تا 16 )
کلیدواژه ها:طیورگوسفندگوشت گاویرسینیا انتروکولیتیکاآلودگیشهرکرد
-
4.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ کاظمینی، حمیدرضا ؛ گودرزی، محمدعلی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (6 صفحه - از 95 تا 100 )
کلیدواژه ها:گوشتکمپیلوباکترژژونیکمپیلوباکتر کلیمقاومت ضد میکروبی
-
5.
نویسنده : حسینی، سحر ؛ صفرپور دهکردی، فرهاد ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:گونههای ویبریوویبریو پاراهمولیتیکوسمیگو تازهمیگو نمکسود شده
-
6.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ رئیسی، مهدی ؛ کاظمی خیرآبادی، الهه ؛ بهزادنیا، اسماء ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (6 صفحه - از 41 تا 46 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینماهیآرسنیکاسپکترومتری جذب اتمی
-
7.
نویسنده : شاکری، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:پستهبادامگردوآفلاتوکسینفندوق
-
8.
نویسنده : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ نویسنده مسئول : مشاک، زهره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 39 تا 52 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
9.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ ترکی باغبادرانی، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:پاتولینلواشککروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)Organizational developmentمایکوتوکسین
-
10.
نویسنده : شاکریان، امیر ؛ صوابی اصفهانی، گلی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (7 صفحه - از 75 تا 81 )
کلیدواژه ها:ملامینشیرخشک نوزادانالایزاشیر خشک نوزادانIslamic Azad UniversityFood