مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 12 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 12 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 12 |
-
1.
نویسنده : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحه - از 53 تا 64 )
کلیدواژه ها:تخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شتراگزوپلی ساکاریدآنتیاکسیدان
-
2.
نویسنده : فراهانی، غزاله ؛ عزت پناه، حمید ؛ عباسی، سلیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:بافتترکیب شیمیاییرئولوژیپنیر سفید آب نمکی گلپایگانساختار پنیر
-
3.
نویسنده : احتشمامی، مهدخت سادات ؛ عزت پناه، حمید ؛ عباسی، سلیمان ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:Enzyme Induced Casein GelGelation TimeTetrasodium PyrophosphateTrisodium Citrate
-
4.
نویسنده : نظربخش، ونوس ؛ عزت پناه، حمید ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 53 تا 60 )
کلیدواژه ها:سرخ کردن اتمسفریسرخ کردن تحت خلاءکیفیت روغن
-
5.
نویسنده : یاسینی، سونیا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ عزت پناه، حمید ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (10 صفحه - از 73 تا 82 )
کلیدواژه ها:شیرکلسیمغنی سازیزمان انعقاد یا رنتمیسل کازئین
-
6.
نویسنده : محمدی، محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ مهدی عادلی، حمیدرضا ؛ محمدی فر، محمدامین ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:ترکیب شیمیاییدوغ کره سنتیدوره شیردهیمیانه و هشترودویژگی های فیزیکی
-
7.
نویسنده : نعمتی، فاطمه ؛ هنرور، مسعود ؛ تقوی زاد، راضیه ؛ عزت پناه، حمید ؛ سیف هاشمی، سعیده ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1390 - شماره 32 (8 صفحه - از 57 تا 64 )
-
8.
نویسنده : حسینی، سید محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ لاری، محمودامین ؛ مظاهری اسدی، مهناز ؛ عطایی، داوود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1390 - شماره 31 (9 صفحه - از 37 تا 45 )
-
9.
نویسنده : آذری، نسیم ؛ عزت پناه، حمید ؛ افشار، مهدی امین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها:اسیدیته قابل تیترسلو لهای سوماتیکگرمخانه گذارینیتروژن غیر پروتئینی
-
10.
نویسنده : میرعمادی، پرگل ؛ عزت پناه، حمید ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (7 صفحه - از 21 تا 27 )