مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : ملک پور، زهرا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومان ؛ کرامت، جواد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:تعدیلنشاستهجوخواص فیزیکوشیمیاییاستیله کردن
-
2.
نویسنده : امینی، بهاره ؛ کرلمت، جواد ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ جهادی، مهشید ؛ محمودیان، کیوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:Phenolic compoundsRancimatSatureja HortensisAnchovy OilColza Oil
-
3.
نویسنده : فرج زاده، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:کاهش جذب روغنهمبرگرمواد هیدروکلوئیدیپوششصمغزانتانسرخچربی
-
4.
نویسنده : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختپختعدد پراکسید