کلیدواژه Phenolic compounds / (11 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نیکخواه، مهسا ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ مهستی، پیمان ؛ آخوندزاده، افشین ؛ نویسنده مسئول : خوشخو، ژاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 115 تا 126 )
کلیدواژه ها:پایداریکرهترکیبات فنلیتوکوفرولهاروغن مغز بنهمیکرولیپوزوم
-
2.
نویسنده مسئول : جوانمرد، اطهر السادات ؛ نویسنده : خاکدان، فاطمه ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 12 (9 صفحه - از 71 تا 79 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیفعالیت آنتیاکسیدانیکینواغذای عملکردی
-
3.
نویسنده مسئول : ثابت قدم، مریم ؛ نویسنده : آزادفر، الهام ؛ بهرامی، زهره ؛ بیضایی، بیتا ؛
مجله:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»زمستان 1398 - شماره 13 (12 صفحه - از 9 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیسطح پاسخبرگ بادامقدرت رادیکال گیرندگی
-
4.
نویسنده : ZAMANFAR، SOHEIL ؛
مجله:Journal of Research in Science ,Engineering and Technology»March 2018، Volume 6 - Number 1 (7 صفحه - از 1 تا 7 )
کلیدواژه ها:isolationAnalysispurificationextractionPhenolic compoundsbiomatrices
-
5.
نویسنده : همتی مقدم، علیرضا ؛ آصفی، نارملا ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 37 تا 47 )
کلیدواژه ها:ازنترکیبات فنولیادویهبار میکروبیرادیکال DPPH
-
6.
نویسنده : محمدی، راضیه ؛ فاضل، محمد ؛ خسروی، الهام ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 77 تا 88 )
کلیدواژه ها:آزمون آونترکیبات فنولیکروغن سویاعصاره گیاه بیلهرفعالیت آنتی اکسیدان
-
7.
نویسنده : بریزی، عنایت ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیعصاره پوست انارفعالیت آنتیاکسیدانی
-
8.
نویسنده : امینی، بهاره ؛ کرلمت، جواد ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ جهادی، مهشید ؛ محمودیان، کیوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:Phenolic compoundsRancimatSatureja HortensisAnchovy OilColza Oil
-
9.
نویسنده : کمالی، فائزه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ نصیری فر، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (9 صفحه - از 23 تا 31 )
کلیدواژه ها:استخراجفراصوتترکیبات فنولیسنجد زینتی
-
10.
نویسنده : اشرفی یورقانلو، رقیه ؛ رضازاده باری، محمود ؛ علیزاده خالدآباد، محمد ؛ پوراکبر، لطیفه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 55 تا 68 )
کلیدواژه ها:آسپرژیلوس اریزه اولتراسوندترکیبات فنلیتفاله انگور