کلیدواژه Rancimat / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
2.
نویسنده : امینی، بهاره ؛ کرلمت، جواد ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ جهادی، مهشید ؛ محمودیان، کیوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:Phenolic compoundsRancimatSatureja HortensisAnchovy OilColza Oil