مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 12 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 12 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 12 |
-
1.
نویسنده : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 59 تا 70 )
کلیدواژه ها:انرژیمدل سازیبرشته کردنبادام زمینی
-
2.
نویسنده : آیدانی، عماد ؛ حداد خداپرست، محمدحسین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پردازش تصویرکیویخشک کردنضریب نفوذ موثرمدل پیجمادونقرمز
-
3.
نویسنده : جلیلی، فرشید ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ امام جمعه، زهرا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ گنجه، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 67 تا 78 )
کلیدواژه ها:گاز کروماتوگرافیامواج فراصوتاستخراجروش سطح پاسخکانولا
-
4.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ سیاه منصوری، پونه ؛ مرادی، الناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:ضریب نفوذسینتیکخرمالومدل لگاریتمی
-
5.
نویسنده : عیسی زاده رازلیقی، سمیرا ؛ خمیری، مرتضی ؛ صادقی، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:اسانس بادرنجبویهتکنیک میکرودایلوشنعصاره پونهفعالیت ضد قارچ
-
6.
نویسنده : صباغی، حسن ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:رنگخلال سیب زمینیسرخ کردنمدل سینتیکیMATLAB
-
7.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ زند رجبی، حدیثه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (9 صفحه - از 95 تا 103 )
کلیدواژه ها:مروسینتیکانتقال جرمصمغهیدروکلوئید
-
8.
نویسنده : حسینی قابوس، سیدحسین ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:کدوحلواییخشککردنهوای داغضریب نفوذمادونقرمزمدل نیوتن
-
9.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (11 صفحه - از 97 تا 107 )
کلیدواژه ها:consistencyVacuumRheologyAdhesivenessFreeze dryer
-
10.
نویسنده : ضامنی، عاکفه ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ صالحی، فخرالدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:تیمار حرارتیرئولوژیصمغ دانه ریحانبافت