مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : نیکخواه، مهسا ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ مهستی، پیمان ؛ آخوندزاده، افشین ؛ نویسنده مسئول : خوشخو، ژاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 115 تا 126 )
کلیدواژه ها:کرهترکیبات فنلیتوکوفرولهاروغن مغز بنهمیکرولیپوزومپایداری
-
2.
نویسنده : آصفری، محدثه ؛ حامدی، حسن ؛ نویسنده مسئول : مهستی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 41 تا 56 )
کلیدواژه ها:برچسبگذاری موادغذاییادعاهایتغذیهای و ادعاهای سلامتیبخشفرآوردههای شیریجدول حقایق تغذیهاینشانگرهای رنگی
-
3.
نویسنده : تهامی، فاطمه السادات ؛ بصیری، علیرضا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ مهستی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 71 تا 78 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانفعالیت آنتیاکسیدانیدانه رازیانه
-
4.
نویسنده : مهستی، پیمان ؛ امیری، صدیقه ؛ رادی، محسن ؛ نیاکوثری، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:اتصالات عرضیاصلاح نشاستهجایگزین چربیخامه کم چربنشاسته ذرت