کلیدواژه Egg / (11 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذایی
-
2.
نویسنده مسئول : سلیم اودلو، عدالت ؛ نویسنده : کریمی، عاطفه ؛ چیذری، امیرحسین ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»بهار 1402 - شماره 121 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 3 تا 22 )
کلیدواژه ها:مدل تصحیح خطای برداریذرتآزمون باندکنجاله سویاتخم مرغ
-
3.
نویسنده : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 67 تا 80 )
کلیدواژه ها:پوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانهتخممرغ
-
4.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
نویسنده : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ نویسنده مسئول : جلالی راد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 85 تا 92 )
کلیدواژه ها:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیپلاسمای سردسالمونلا اینتریتیدیس
-
5.
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:تخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی ماندهگوشت مرغالایزا
-
6.
نویسنده : میرزاپور، لیلا ؛ بیگلو، محمدحسین ؛ زارع، بلال ؛
مجله:مدیریت اطلاعات و دانش شناسی»تابستان 1395، سال دوم - شماره 2 (8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:تحلیل محتواتخممرغاسیدهایچرب امگا-3
-
7.
نویسنده : Mahmoudi، Razzagh ؛ Norian، Reza ؛
مجله:Research & Health»Summer 2015 - Number 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (6 صفحه - از 159 تا 164 )
کلیدواژه ها:EggAntibacterialResidueEnzyme Linked Immunoassay
-
8.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییآلودگیسالمونلاماکیانتخماهواز
-
9.
نویسنده : شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحه - از 83 تا 90 )
کلیدواژه ها:یدتخممرغشهرکردگوشت گوسفندگوشت گاومیزان یدتخمکمبود ید
-
10.
نویسنده : خاکپور، منصور ؛ بزرگ نیا، مجتبی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:تخممرغپوستهعوامل باکتریاییزردهباکتریآلودگیسالمونلاسودوموناسآگار