کلیدواژه Freezing / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : نساجی زواره، مجتبی ؛ نویسنده : حکم آبادی، حسین ؛ اسداللهی، علیرضا ؛
مجله:جغرافیا و برنامه ریزی»زمستان 1402 - شماره 86 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (13 صفحه - از 185 تا 197 )
کلیدواژه ها:سرمازدگی تشعشعیسرمازدگی تشعشعییخبنداندمای نقطه شبنمدمای هوابوئین زهرا
-
2.
نویسنده : طیار، فیروز ؛ توکمه چی، امیر ؛ نویسنده مسئول : قره خانی، احمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 111 تا 123 )
کلیدواژه ها:انجمادگوشت گوسالهگوشت چرخ شدهشاخصهای اکسایشیباکتریهای سرمادوست
-
3.
نویسنده مسئول : صفری، ناهید ؛ نویسنده : بوذری، سپیده ؛
مجله:حقوق پزشکی»زمستان 1398 - شماره 51 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (20 صفحه - از 157 تا 176 )
-
4.
نویسنده : فخاری، شنتیا ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 99 تا 111 )
کلیدواژه ها:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکر
-
5.
نویسنده : موسوی فولادی، سید رضی ؛
مجله:GIS (سیستم اطلاعات جغرافیایی دربرنامه ریزی)»تابستان 1397 - شماره 32 رتبه B (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 7 تا 19 )
کلیدواژه ها:یخبندانلغزندگیماتریس Nایمنی شبکه حمل و نقلمحور سمنان – ساری
-
6.
نویسنده : سبحانی، بهروز ؛ گل دوست، اکبر ؛
مجله:تحقیقات جغرافیایی»تابستان 1397 - شماره 129 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 170 تا 183 )
کلیدواژه ها:یخبندانپیش بینیاستان اردبیلPredictionHadCM3FreezingArdabil Province
-
7.
نویسنده : عبادی دهاقانی، حسن ؛ وکیلی، سمانه ؛ خوش اخلاق، شهره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (10 صفحه - از 47 تا 56 )
کلیدواژه ها:فیلم خوراکیگلوتنانجمادامواج فراصوتLDPEپلی اتیلن با دانسیتة پایین
-
8.
نویسنده : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 35 تا 52 )
کلیدواژه ها:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
9.
نویسنده مسئول : ارغوانی پناه، مهدی ؛ نویسنده : ترکاشوند، محمدقاسم ؛ شاهرخوندی، سیدمنصور ؛
مجله:مطالعات فرهنگی پلیس»بهار 1394 - شماره 40 (18 صفحه - از 95 تا 112 )
کلیدواژه ها:پهنهبندی مکانی و زمانیوزندهی معکوس فاصلههمدان- اسدآبادیخبندانمخاطرات محیطی
-
10.
نویسنده : قصیری، شیلان ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ معتمدزادگان، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 33 تا 46 )
کلیدواژه ها:انجمادکنترل کیفیعمر ماندگاریکتلت ماهی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)
- ب (2 مقاله)
- A (1 مقاله)
- B (1 مقاله)
- A+ (1 مقاله)