Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 8 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 8 |
Language (Article count) |
---|
Persian 8 |
-
1.
Writer : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 Ranking A+ (Azad University (10 page(s) - From 15 to 24 )
-
2.
Writer : مالمیر، معصومه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ اسدی، غلامحسن ؛ میرسعید قاضی، حسین ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 page(s) - From 79 to 88 )
Keywords:سفتیکیکافت وزنیخنک کردن تحت خلاءخنک کردن توسط هوازمان خنک کردنCooling timeCakeAir CoolingVacuum CoolingWeight lossHardness
-
3.
Writer : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 page(s) - From 23 to 32 )
Keywords:شکرفنلکریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگراPhenolSugarMolassesBleaching ProcessCrystallization
-
4.
Writer : آقامحمدی، بنفشه ؛ هنرور، مسعود ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 page(s) - From 15 to 22 )
-
5.
Writer : حسینی هوشیار، سعیده ؛ فاطمیان، حامد ؛ اسدی، غلامحسن ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1390 - شماره 31 (12 page(s) - From 16 to 27 )
-
6.
Writer : ابراهیمی منفرد، کیامهر ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (12 page(s) - From 72 to 83 )
-
7.
Writer : شفیعی مشتانی، ساره ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 page(s) - From 57 to 66 )
Keywords:روغنترکیب اسید چربارزیابی فیزیکوشیمیاییدانه کدو حلوایی
-
8.
Writer : کدیور، شیدا ؛ قوامی، مهرداد ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (11 page(s) - From 19 to 29 )