پاییز 1393 - شماره 44
-
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
Writer : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
(12 page(s) - From 5 to 16 )
-
Writer : حبیبی نجفی، محمد باقر ؛ حسینی، فرشته ؛ فرهوش، رضا ؛
(6 page(s) - From 17 to 22 )
Keywords:مایونزسالمونلا انتریتیدیسآناتوضدباکتریاییAntibacterialAnnattoSalmonella EnteritidisMayonnaise
-
Writer : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
(10 page(s) - From 23 to 32 )
Keywords:کریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگراشکرفنلPhenolSugarMolassesBleaching ProcessCrystallization
-
Writer : یوسفی، قاسم ؛ صادقی، سعید ؛ کرمی، زهره ؛ امام جمعه، زهرا ؛ جوکی، محمد ؛
(12 page(s) - From 45 to 56 )
Keywords:ماندگاریخصوصیات کیفیاتمسفر تعدیل یافتهمیوه تمشکShelf lifeModified Atmosphere PackagingQualitative PropertiesRaspberry Fruit
-
Writer : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
(10 page(s) - From 57 to 66 )
Keywords:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیرGarlic extractMinimum Inhibitory Concentration (MIC)Ready to Cook Chicken Sensory Evaluation
-
Writer : کاشانی نژاد، مهدی ؛
(8 page(s) - From 75 to 82 )
Keywords:کلرید کلسیمویسکوزیتهکلرید سدیمهیدروکلوئیدSodium chlorideCalcium chlorideHydrocolloidViscosity
-
Writer : قراچورلو، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قوامی، مهرداد ؛ حسینی، سپیده ؛
(23 page(s) - From 89 to 111 )
Keywords:آنتی اکسیدانمهار رادیکالانتقال اتم هیدوژنانتقال الکترونظرفیت احیاکنندگیElectron transferHydrogen Atom TransferReducing CapacityScavenging CapacityAntioxidantFree Radical