Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 27 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 27 |
Language (Article count) |
---|
Persian 27 |
-
1.
Writer : رسولی، مرجان ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ باخدا، حسین ؛ Corresponding Author : غیاثی طرزی، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 Ranking A (Azad University (10 page(s) - From 21 to 30 )
Keywords:کیکنشاسته اصلاح شدهکنسانتره پروتئین آب پنیرCakeWhey protein concentrateModified Starch
-
2.
Writer : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ Corresponding Author : عبدالملکی، فرزانه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 29 to 44 )
Keywords:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چربLow-Fat MayonnaiseRheologySensory PropertiesGum
-
3.
Writer : بايی، فاطمه ؛ Corresponding Author : غیاثی طرزی، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (11 page(s) - From 91 to 101 )
Keywords:بهینهسازیروش سطح پاسخهیدراتهامولسیفایربیسکویت نرمHydratedSoft biscuitsEmulsifierResponse Surface MethodologyOptimization
-
4.
Writer : فرهادیه، نوشین ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ Corresponding Author : عیوض زاده، اورنگ ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 Ranking A (Azad University (8 page(s) - From 33 to 40 )
Keywords:سمیتبلغور ذرتگاز ازنآفلاتوکسین B1OzoneAflatoxins B1Corn BulgurToxicity
-
5.
Writer : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ Corresponding Author : غیاثی طرزی، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 21 to 34 )
Keywords:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونپایداری روغنروغن قالبروغن کانولاCanolaSunflower Seed OilOil StabilityPan Releasing OilAntioxidantsOxidation
-
6.
Writer : سرپرست، مهرناز ؛ Corresponding Author : غیاثی طرزی، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 5 to 18 )
Keywords:گلوکز اکسیدازخمیر نانرانس گلوتامینازشاخص گلوتنفسفولیپازBread DoughGlucose OxidaseGluten IndexPhospholipaseTransglutaminase.
-
7.
Writer : حدادی، محیا ؛ قراچورلو، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 Ranking A+ (Azad University (8 page(s) - From 37 to 44 )
Keywords:امواج فراصوتخصوصیات فیزیکی و شیمیاییروغن سویاامواج مایکروویوراندمان استخراج
-
8.
Writer : فخاری، شنتیا ؛ Corresponding Author : غیاثی طرزی، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 Ranking A+ (Azad University (13 page(s) - From 99 to 111 )
Keywords:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکرSugar concentrationSalt ConcentrationFreezingEgg yolkMayonnaise
-
9.
Writer : ساسانیان، سپیده ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ حبیبی، فاطمه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 Ranking A+ (Azad University (8 page(s) - From 23 to 30 )
-
10.
Writer : نیک خواه عشقی، مهسا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علیرضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 Ranking A+ (Azad University (12 page(s) - From 91 to 102 )
Keywords:بهینه سازی فرآیندروش شناسی مدل آماری رویه پاسخسرخ کردن در خلالوبیا سبزResponse Surface MethodologyGreen BeanOptimizing the ProcessVacuum Frying