-
1.
نویسنده : موذنی، علی محمد ؛
مجله:سبک شناسی نظم و نثر فارسی (بهار ادب)»بهار 1392 - شماره 19 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 395 تا 410 )
کلیدواژه ها:فیلمثنویشیررسالتکلیله و دمنهماهیصیادانخرگوشحکایات
-
2.
نویسنده : گلی زاده، پروین ؛ ابراهیمی، مختار ؛ سعادتی، افسانه ؛
مجله:زیبایی شناسی ادبی»پاییز 1394 - شماره 25 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 112 تا 126 )
-
3.
نویسنده : پاشایی، ژیلا ؛
مجله:گنجینه اسناد»تابستان 1393 - شماره 94 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (32 صفحه - از 106 تا 137 )
-
4.
نویسنده : افروغ، محمد ؛ براتی، بهاره ؛
مجله:مطالعات ملی»بهار 1392 - شماره 53 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (22 صفحه - از 121 تا 142 )
کلیدواژه ها:بهشتباغفرهنگ و هویت اسلامیعناصر و مفاهیم اسلامی (شیعی)قالی و قالی بافیماهیشمایل های تصویری مذهبیقالیاسلامیهنرهویت اسلامینمادقالی ایرانیدرختکتیبهایرانی
-
5.
نویسنده : صباغ پور، طیبه ؛ شایسته فر، مهناز ؛
مجله:گلجام»بهار 1388 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم (24 صفحه - از 31 تا 54 )
کلیدواژه ها:نمادمثنوی معنویماهیقالی صفویه
-
6.
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ درگاهی، عبداله ؛ چراغی، مهرداد ؛ عزیزی، اسماعیل ؛ خسروی، طوبی ؛ غایب زاده، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 75 تا 84 )
کلیدواژه ها:کرمانشاهماهیکروموانادیومروخانه قره سو
-
7.
نویسنده : بهاالدینی بیگی زرندی، فائقه ؛ تقی زاده سروستانی، راضیه ؛ اینالو، سرور ؛
مجله:طب سنتی اسلام و ایران»تابستان 1394، سال ششم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 172 تا 178 )
کلیدواژه ها:خیارماهیآستانه تشنجغذای سردموش.
-
8.
نویسنده : جنت مکان، شیما ؛ عسکری ساری، ابوالفضل ؛ جواهری بابلی، مهران ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینبندر انزلیماهیعضلهترکیبات شیمیایی
-
9.
نویسنده : سیدآقایی رضایی، سیده مهنا ؛ حسینی، امیر ؛
مجله:پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی»بهار و تابستان 1393، دوره چهارم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 21 تا 46 )
کلیدواژه ها:زبان روسیگرته برداریماهیوامگیریزبان های کرانۀ جنوبی دریای مازندرانروسیواژهزبان فارسیبـادریای مازندرانگیلکیمازنـدرانزبانهای کرانة جنوبی دریای مازندران
-
10.
تأثیر قوام یابی با حرارت های مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی (Cyprinuscarpio)
نویسنده : زمانی نژاد، شیما ؛ شعبانپور، بهاره ؛ شعبانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 77 تا 90 )
کلیدواژه ها:سوریمیکپورپرورشیقوامیابیماهی