کلیدواژه Microwave / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سلامی، پریسا ؛ هنرور، مسعود ؛ نویسنده مسئول : مورکی، نرگس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 53 تا 70 )
کلیدواژه ها:خندل ( Eruca sativa)فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهفیل ماهی(Huso huso)ماکروویووماریناد
-
2.
نویسنده : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioides
-
3.
نویسنده : بوستانی، سحر ؛ نویسنده مسئول : آصفی، نارملا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:مایکروویوخشک کردنریحانآون هوای داغ
-
4.
نویسنده : رضایی ارمی، سمیه ؛ جعفری، سید مهدی ؛ خمیری، مرتضی ؛ بیات، هومان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (14 صفحه - از 85 تا 98 )
کلیدواژه ها:MicrowaveSoyabean OilDPPH Scavenging ActivityReducing Power
-
5.
نویسنده : Youssef, E.، M Kamal ؛ El-Tellawy، Farouk,M ؛ Osama، Amany ؛ A.Mohamed، Hend,M ؛
مجله:بحوث التربية النوعية»السنة 2010، يناير - العدد 16 (22 صفحه - از 506 تا 527 )
کلیدواژه ها:MicrowaveGammaCapsaicinvolatile oilRed chilli