کلیدواژه Staphylococcus aureus / (28 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نیاخلیلی، نازنین ؛ نوروزی، بهاره ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 63 تا 76 )
کلیدواژه ها:ژناستافیلوکوکوس اورئوسماهی تیلاپیا
-
2.
نویسنده : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 35 تا 45 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
3.
نویسنده : نری میسا، محمد ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 63 تا 71 )
کلیدواژه ها:میگوسالمونلااستافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایTVN
-
4.
نویسنده : مختاریان، محسن ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1401، دوره پنجم - شماره 2 (11 صفحه - از 54 تا 64 )
کلیدواژه ها:خشک کردنDryingpeppermintاستافیلوکوکوس آرئوسانتشار دیسکنعناع فلفلیStaphylococcus aureusDisc diffusion
-
5.
نویسنده مسئول : Ahmed Khalaf، Sh ؛ نویسنده : AL-Tameemi، H.K ؛ Jasem Abdullah، Y ؛
مجله:طب جانباز»Winter 2022,Volume14 - Number 1 ISC (6 صفحه - از 99 تا 104 )
کلیدواژه ها:Staphylococcus aureusUrinary tract infectionsUropathogenic Escherichia coliBacterial Proteins
-
6.
نویسنده : رهنما، محمد ؛ پیشادست، سارا ؛ سعادتی، داریوش ؛ نوری جنگی، افسانه ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : علیپور اسکندانی، مجید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 37 تا 47 )
کلیدواژه ها:عصاره الکلیاستافیلوکوکوس اورئوسنیسینسیرماهی تیلاپیا
-
7.
نویسنده : فرهی آشتیانی، راحله ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ بصیری، سارا ؛ اسکندری، محمد هادی ؛ نویسنده مسئول : شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 45 تا 61 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلاکتوباسیلوس کازئیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کلیپنیر لاکتیکی
-
8.
نویسنده : قربانی، زهرا ؛ جلوان، مهشید ؛ گل آبادی، مریم ؛ نویسنده مسئول : زمین دار، نفیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 77 تا 93 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسهمبرگرفعالیت ضدمیکروبیاشرشیاکلیلعل کوهستان
-
9.
نویسنده : جهاندیده، فرهاد ؛ حسین زاده، سمیه ؛ نویسنده مسئول : شایق، جلال ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:شیرپلاسمای سرد اتمسفریتخلیه سد دیالکتریکبیوفیلماستافیلوکوکوس اورئوس
-
10.
نویسنده : مرادی فارسانی، آزاده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ ممتاز، حسن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (8 صفحه - از 29 تا 36 )
کلیدواژه ها:شیر گاومیشاستافیلوکوکوس ارئوسانتروتوکسینخوزستان
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (12 مقاله)
- A+ (7 مقاله)
- A (1 مقاله)