پاییز 1394 - شماره 48
-
نویسنده : ضامنی، عاکفه ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ صالحی، فخرالدین ؛
(12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:تیمار حرارتیرئولوژیصمغ دانه ریحانبافت
-
نویسنده : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
(10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسی
-
نویسنده : مولودی، فایق ؛ قجربیگی، پیمان ؛ حاج حسینی بابایی، اشرف ؛ محمد پور اصل، اصغر ؛
(8 صفحه - از 27 تا 34 )
کلیدواژه ها:روغن زیتونروغن خوراکیخواص شیمیایی
-
نویسنده : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
(12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
-
اثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)
نویسنده : تاج الدین، بهجت ؛
(8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:زردآلوپوشش دهیخواص میکروبیظرف نانویی کیتوزان (شانه)محلول نانوامولسیون کیتوزان
-
نویسنده : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
(14 صفحه - از 55 تا 68 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداری
-
نویسنده : علی زاده، محمد ؛ رحیم زاده، نوشین ؛ خیروری، ثریا ؛
(8 صفحه - از 69 تا 76 )
کلیدواژه ها:خشکبارHPLCواکنش میلاردهیدروکسی متیل فورفورال
-
نویسنده : مومنی فعلی، شراره ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
(8 صفحه - از 77 تا 84 )
کلیدواژه ها:فیبرترکیب اسید چربخواص شیمیاییبذرککنجد
-
نویسنده : مهرزاد، سمیه السادات ؛ محمدی ثانی، علی ؛
(16 صفحه - از 85 تا 100 )
کلیدواژه ها:ضایعات1-متیل سیکلوپروپنگوجه فرنگیخصوصیات فیزیکوشیمیایی
-
نویسنده : برجیان بروجنی، ملیکا ؛ گلی، سیدامیرحسین ؛ قراچورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
(11 صفحه - از 101 تا 111 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخبرشته کردنروغن کنجد