Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 17 |
Journal علوم غذایی و تغذیه 3 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 20 |
Language (Article count) |
---|
Persian 20 |
Ranking (Article count) |
---|
Science-Research 4 |
-
1.
Writer : کریم پور سهرقه، مهسا ؛ جوادی، افشین ؛ انرجان، نویده ؛ Corresponding Author : زمردی، شهین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 1 to 15 )
Keywords:پنیر تازه فاقد آب پنیرجوانه کینواپروفیل بافتیFresh whey less cheesequinoa germstextural profile
-
2.
Writer : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 Ranking A+ (Azad University/ISC (14 page(s) - From 67 to 80 )
Keywords:تخممرغپوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانهEggRosemary extractblack seed oilCoating
-
3.
Writer : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ Corresponding Author : میرزایی، حمید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 41 to 52 )
Keywords:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصارهSpirulina platensisUF white cheeseNatural preservativesAntimicrobial effectsExtract
-
4.
Writer : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 45 to 59 )
Keywords:خواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتینآنتیاکسیدانAntioxidantSensory PropertiesAstaxanthinFeed conversion ratioGarlic essential oil
-
5.
Writer : جعفرزاده، حسن ؛ حنیفیان، شهرام ؛ جوادی، افشین ؛ شایق، جلال ؛ Corresponding Author : میرزایی، حمید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 17 to 31 )
Keywords:کشتارگاه مرغسودوموناسویژگیهای فنوتیپیتولید بیوفیلمالگوی حرکتpseudomonasPhonotypic featuresPoultry slaughterhouseMotility patternBiofilm production
-
6.
Writer : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 Ranking A (Azad University/ISC (16 page(s) - From 95 to 110 )
Keywords:بره مومویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبینگهدارندهPhysico-chemical PropertiespreservativeAntimicrobial ActivityPropolis
-
7.
Writer : رحیمی زاد تولون، میرعلی ؛ متین، امیرعباس ؛ جوادی، افشین ؛ امانی قدیم، علیرضا ؛ Corresponding Author : میرزایی، حمید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 Ranking A (Azad University/ISC (13 page(s) - From 29 to 41 )
Keywords:اردبیلبهینه سازیبیس فنول آآبهای بطری شدهازون زنیArdabilOptimizationBottled waterOzonationBisphenol A
-
8.
Writer : ارونقی، منا ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 35 to 46 )
-
9.
Writer : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ جعفری زاده- مالمیری، هدی ؛ میرزایی، حمید ؛ صادقی، جاوید ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 61 to 71 )
Keywords:تصفیه آبضد باکترینانو ذرات اکسید آهنiron oxide nanoparticlesAntibacterialWater treatment
-
10.
Writer : عباس زاده معروفان، خداویردی ؛ متین، امیر عباس ؛ جوادی، افشین ؛ امانی قدیم، علیرضا ؛ Corresponding Author : میرزائی، حمید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 Ranking A+ (Azad University/ISC (10 page(s) - From 57 to 66 )
Keywords:17بتا- استرادیولازوندهیاسترونآبWaterOzonationEstrone17β-estradiol