پاییز 1401- شماره 47 Ranking A+ (Azad University)
-
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
Writer : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
(14 page(s) - From 67 to 80 )
Keywords: پوششدهی عصاره رزماری تخممرغ روغن سیاهدانه black seed oil Coating Egg Rosemary extract
-
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
Writer : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ Corresponding Author : زمردی، شهین ؛
(14 page(s) - From 53 to 66 )
Keywords: پوشش ماهی قزلآلا پکتین اسانس نعناع فلفلی نانواکسیدروی موسیلاژ جاوشیر Pectin Opopanax mucilage edible coating Rainbow trout Peppermint essential oil Zinc oxide nanoparticles
-
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
Writer : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ Corresponding Author : میرزایی، حمید ؛
(12 page(s) - From 41 to 52 )
Keywords: پنیر سفید فراپالایشی خواص ضدمیکروبی اسپیرولینا پلاتنسیس عصاره مواد نگهدارنده طبیعی Spirulina platensis UF white cheese Natural preservatives Antimicrobial effects Extract
-
بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در پنیرهای سنتی تولید شده از شیر نشخوارکنندگان در استان چهارمحال و بختیاری بهروش مولکولی
Writer : عباسی طادی، دانیال ؛ Corresponding Author : رحیمی، ابراهیم ؛
(9 page(s) - From 31 to 39 )
Keywords: چهارمحال و بختیاری پنیر محلی Nested-PCR نئوسپورا کانینوم local cheese Neospora caninum Chaharmahal and Bakhtiari
-
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
Writer : همتی، فاطمه ؛ مطلوبی نژاد، زهرا ؛ مظلومی، سید محمد ؛ باباعلی، الهام ؛ یوسفی نژاد، سعید ؛ Corresponding Author : بریزی، عنایت ؛
(12 page(s) - From 19 to 30 )
Keywords: جیوه آرسنیک ICP آنالیز مواد غذایی Total Diet Study Food analysis Arsenic Mercury
-
درونپوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم
Writer : شریفی، مریم ؛ رمضانی، محدثه ؛ Corresponding Author : گلی، محمد ؛
(18 page(s) - From 1 to 18 )
Keywords: نسبت صمغ گوار به مالتودگسترین شمارش میکروارگانیسم شاخصهای اکسایش جوانهگندم پروبیوتیک Guar gum to maltodextrin ratio Microorganism counting Oxidation indices Probiotic wheat germ