تابستان 1393 - شماره 14 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science)
-
مؤلف : شجاعی، مهسا ؛ کریمی دره آبی، هیوا ؛ جوادی، افشین ؛
(8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:بیوفیلمشیر خاماستافیلوکوکوس ارئوسسنندج
-
مؤلف : فتحی هفشجانی، عزت اله ؛ فهامی، فرزاد ؛
(8 صفحة - من 9 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:باقیماندهنانوسیلورجوجههای گوشتی
-
مؤلف : حسینی، سحر ؛ صفرپور دهکردی، فرهاد ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
(10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:گونههای ویبریوویبریو پاراهمولیتیکوسمیگو تازهمیگو نمکسود شده
-
مؤلف : قنبری قوزیکلی، محمد ؛ قوچانی، محبوبه ؛ امینی تبوک، فهیم ؛ نوروز، پرویز ؛ دهقان زاده ریحانی، رضا ؛ اصلانی، حسن ؛
(12 صفحة - من 27 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:آگاهیبرچسب مواد غذاییعرضهکنندگان مواد غذاییمصرفکنندگان مواد غذایی
-
مؤلف : استوار، شادی ؛ بهرامیان، سمیرا ؛ صالحی، رضا ؛
(8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:اسانس بنهپنیرUFپنیسیلیوم سیترینوم
-
مؤلف : سپیدارکیش، مهسا ؛ قانع، مسعود ؛
(6 صفحة - من 47 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:استافیلوکوکوس اورئوسفرآوردههای گوشتیانتروتوکسین SEAتکنیک PCR
-
مؤلف : بنیادیان، مجتبی ؛ خلیلی صدرآباد، الهام ؛ عسکری، الهه ؛ پورمقدس، محسن ؛
(10 صفحة - من 53 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:عصاره روغنی نعناباکتریهای مواد غذاییرشد باکتری
-
مؤلف : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
(13 صفحة - من 63 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج