بهار 1404- شماره 57 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : سجادی، مهسا سادات ؛ آریایی، پیمان ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : شریفی سلطانی، مهدی ؛
(17 صفحة - من 1 إلی 17 )
الکلمات المفتاحية:کنجاله کنجدپروتئین هیدرولیز شدهشترمرغپوششمرکب کیتوزان- دانهشاهی
-
مؤلف : سلطان زاده، شقایق ؛ كاتب مسؤول : هاشمی، سید مجید ؛
(11 صفحة - من 19 إلی 29 )
الکلمات المفتاحية:الایزاایمنی غذاییفرآوردههای گوشتیآفلاتوکسین B1
-
مؤلف : ساداتی قلعه، مهدیه ؛ اصغرزاده، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : رسولی، سهراب ؛
(10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:گاومیشسارکوسیستیسفراوانی مولکولیارومیه
-
مؤلف : کوهساری، هادی ؛
(27 صفحة - من 41 إلی 67 )
الکلمات المفتاحية:تخمیرپروبیوتیکهانوشیدنیهای گیاهیزندهمانی باکتریهای اسیدلاکتیک
-
كاتب مسؤول : نصرالله زاده، آذین ؛ مؤلف : طایفه، ماندانا ؛ یابنده پور، افسانه ؛ انشائی، نگار ؛
(16 صفحة - من 69 إلی 84 )
-
بررسی میزان استفاده از بافت های غیرمجاز در سوسیس و کالباس های عرضهشده در شهرستان ماهشهر در سال 1403
مقالةمؤلف : یوسفی، هومن ؛ كاتب مسؤول : رحیمی، ابراهیمی ؛
(13 صفحة - من 85 إلی 97 )
الکلمات المفتاحية:بافتشناسیتقلباتواکنش زنجیره پلیمرازسوسیس و کالباسماهشهر