تابستان 1396 - شماره 26 Ranking A+ (Azad University)
-
Writer : شاهیان، حسین ؛ شیخ لوئی، حسین ؛
(14 page(s) - From 1 to 14 )
Keywords:باقیمانده سمومکلرپیریفوسکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالادیازینونسیب درختیhighSolid phase extractionDiazinonPesticide ResiduesChlorpyrifosperformance liquid chromatography
-
Writer : افسرسنگری، مریم ؛ عبدالله پور، حمید ؛ کوچکیان صبور، انوشه ؛ نامی خسمخی، الناز ؛
(14 page(s) - From 15 to 28 )
Keywords:زمان ماندگاریسوریمیماهی کاراس (Carassius carassius gibelio)فساد شیمیاییShelf lifeSurimiPrussian carp (Carassius carassius gibelio)Chemical corruption
-
Writer : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
(14 page(s) - From 29 to 42 )
Keywords:ماهیپایداری اکسیداتیومیخکپیش پختنگهداری منجمدOxidative stabilityFrozen storagecloveprecookingFish
-
Writer : شهری، الهام ؛ خراسانی، نعمت اله ؛ نوری، غلامرضا ؛ کرد مصطفی پور، فردوس ؛ ولایت زاده، محمد ؛
(16 page(s) - From 43 to 58 )
Keywords:چابهارفلزات سنگینماهیعضلهارزیابی خطرChabaharRisk assessmentheavy metalsFishMuscle
-
Writer : رئیسی، محمد ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ قیصری، حمید رضا ؛ گلکاری، حجت اله ؛
(10 page(s) - From 59 to 68 )
Keywords:کالباس امولسیونیگیاه کاردهترد کردن گوشتشاخص حلالیت نیتروژنEmulsion type sausageBiarum carduchcorumMeat tenderizationNitrogen solubility index
-
Writer : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
(14 page(s) - From 69 to 82 )
Keywords:تخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی ماندهگوشت مرغالایزاELISAEggChicken meatAntibiotic residueMRL
-
Writer : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
(11 page(s) - From 83 to 93 )
Keywords:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشتOreganomeat qualitybroiler chic
-
Writer : علی نیا، آیسا ؛ جوادی، افشین ؛
(11 page(s) - From 95 to 105 )
Keywords:نیتریتسوسیسآناتوبرنج قرمزNitriteSausagesAnnattored rice