هذه المجلة بدءا من تاريخ 1438/06/23 إلی 1439/07/04 لها تصنيف A+ (Azad University).
هذه المجلة بدءا من تاريخ 1439/07/05 إلی 1440/07/14 لها تصنيف A+ (Azad University).
هذه المجلة بدءا من تاريخ 1440/07/15 إلی 1441/07/25 لها تصنيف A+ (Azad University).
هذه المجلة بدءا من تاريخ 1441/07/26 إلی 1442/08/06 لها تصنيف A (Azad University).
هذه المجلة بدءا من تاريخ 1442/08/08 إلی 1443/08/17 لها تصنيف A (Azad University).
هذه المجلة بدءا من تاريخ 1443/08/18 لها تصنيف A (Azad University).
- تنظيم موضوعي
- حوزه سلامت
- الناشر
- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات
- الاسم الإنجليزي
- Food Technology and Nutrition
- رمز ISSN
- 2008-0123
- مقطع
- وزیری
- فترة النشر
- فصلنامه
- تابع إلی
- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
- الهاتف
- 021- 60-44868535، 44865500
- فاکس
- 021-44865400
- عنوان الويب
- https://sanad.iau.ir/journal/jftn
- صاحب الامتياز
- دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
- مدير التحرير
- مهرداد قوامی
- رئيس التحرير
- مریم قراچورلو
- مجلس التحرير
- مسعود هنرور؛ سید ضیاءالدین مظهری؛ حسین بهمنیار؛ هوشنگ نیکوپور؛ وحید تقی خانی؛ بابک غیاثی طرزی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ پیمان مهستی شتربانی؛ سید محمد علی موسویان؛ مجید عمیدپور؛ مریم میزانی؛ سیروس قطبی؛ مهناز مظاهری اسدی؛ مهرداد قوامی؛ مریم قراچورلو؛ انوشه شریفان
- البريد الإلکتروني
- ftn@srbiau.ac.ir
- عنوان
- تهران، میدان پونک، انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی، به سمت حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، ساختمان ابن سینا، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی، کدپستی:1477893855
- محل نشر
- تهران
- تأريخ التسجيل في الموقع
- 1437/05/09