پاییز 1393 - شماره 44
-
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
مؤلف : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
(12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:لیپولیزخصوصیات میکروبیپنیررسیدناینکپسوله کردن
-
مؤلف : حبیبی نجفی، محمد باقر ؛ حسینی، فرشته ؛ فرهوش، رضا ؛
(6 صفحة - من 17 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:مایونزسالمونلا انتریتیدیسآناتوضدباکتریایی
-
مؤلف : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
(10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:کریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگراشکرفنل
-
مؤلف : گائینی، عباسعلی ؛
(12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:مکمل غذاییتغذیه ورزشیکوانزیم Q10
-
مؤلف : یوسفی، قاسم ؛ صادقی، سعید ؛ کرمی، زهره ؛ امام جمعه، زهرا ؛ جوکی، محمد ؛
(12 صفحة - من 45 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:ماندگاریخصوصیات کیفیاتمسفر تعدیل یافتهمیوه تمشک
-
مؤلف : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
(10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیر
-
مؤلف : عبدوسی، وحید ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ نائینی، محمد رضا ؛
(8 صفحة - من 67 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:پوترسینعمر پس از برداشتگیلاساسپرمیدینپلی آمینها
-
مؤلف : کاشانی نژاد، مهدی ؛
(8 صفحة - من 75 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:کلرید کلسیمویسکوزیتهکلرید سدیمهیدروکلوئید
-
مؤلف : دیدار، زهره ؛
(6 صفحة - من 83 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:باسیلوس سرئوساسید لاکتیک باکتریهاتمپهجو دوسر
-
مؤلف : قراچورلو، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قوامی، مهرداد ؛ حسینی، سپیده ؛
(23 صفحة - من 89 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانمهار رادیکالانتقال اتم هیدوژنانتقال الکترونظرفیت احیاکنندگی