تابستان 1396 - شماره 55 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : رفتنی امیری، زینب ؛ میرعرب رضی، سعید ؛ امیرآبادی، سپیده ؛ رضایی ارمی، سمیه ؛ محمدی، تیمور ؛ فتح الهی، عیسی ؛
(10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:جانشین شکرسس ازگیلشیره خرمالوبهینهیابی
-
مؤلف : رسولی، فاطمه ؛ برنجی، شیلا ؛ شهاب لواسانی، علیرضا ؛
(14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:اسپیرولیناروش سطح پاسخبستنی سنتیکربوکسیمتیلسلولز
-
مؤلف : چشمی، حمید ؛ رضایی سرشت، حسن ؛
(8 صفحة - من 29 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانDPPHداتوره تماشاییغربالگری فیتوشیمیایی
-
مؤلف : اکرمی، محمد جواد ؛ نظریان قیروزآبادی، فرهاد ؛ اسماعیلی، احمد ؛ باقری ششده، مهدی ؛
(12 صفحة - من 37 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:اسید لاکتیکپروبیوتیکمیکروبشیر الاغطیف سنجی
-
مؤلف : باقری، هادی ؛ گرایلی، زینب ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
(10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات رئولوژیکیصمغ قدومه شهریمدل بینگهام
-
استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
مؤلف : دستغیب بهشتی، محمد کاظم ؛ افرا، نجمه ؛ سخاوتی زاده، سعید ؛
(16 صفحة - من 59 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییآلژیناتترانس گلوتامینازکفیر
-
مؤلف : حیدری، ناصر ؛ کاشف، مجید ؛
(10 صفحة - من 75 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:لاکتاتپاروزنان نخبهبتاآلانینپاروزنیکارنوزین
-
مؤلف : رستم آبادی، حدیث ؛ جوینده، حسین ؛ حجتی، محمد ؛
(12 صفحة - من 85 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:بهینهسازیبافتریزساختارپنیر فراپالوده
-
مؤلف : امامی فر، آریو ؛
(18 صفحة - من 97 إلی 114 )
الکلمات المفتاحية:توت فرنگیپیش سرد کردنپایداری میکروبیعمر انبارمانیویژگی های فیزیکوشیمیایی
-
مؤلف : جعفری، مریم ؛ صادقی، فرهاد ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ نجفیان، گودرز ؛
(13 صفحة - من 115 إلی 127 )
الکلمات المفتاحية:کود شیمیایینانخمیرکود کمپوستگندم بهاره