بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : صحرائی، فایزه ؛ بهرامی، محمد عرفان ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
(8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:شکرآسپاراژیناکریل آمیدشربت غلیظ
-
مؤلف : طاهری گراوند، امین ؛ ایاری، فردین ؛ كاتب مسؤول : میرزائی قلعه، اسماعیل ؛
(10 صفحة - من 13 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغتازگیحسگرماشین بویایی
-
كاتب مسؤول : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ مؤلف : حسینمردی، فاطمه ؛
(8 صفحة - من 23 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودل
-
كاتب مسؤول : قائم پناه، مهنام ؛ مؤلف : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
(10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیری
-
مؤلف : قاسمی، هاجر ؛ جهادی، مهشید ؛ كاتب مسؤول : عباسی، هاجر ؛
(14 صفحة - من 41 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:امواج اولتراسونیکخواص فیزیکوشیمیاییاتصالات عرضینشاسته اصلاح شده
-
مؤلف : دریایی، الهام ؛ كاتب مسؤول : شهریاری، شهلا ؛
(14 صفحة - من 55 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:چای سیاهتالوسینرژیستاثر آنتی اکسیدانیلسیتین
-
كاتب مسؤول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ مؤلف : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
(12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت
-
مؤلف : ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛ كاتب مسؤول : میرمعینی، سیده سحر ؛
(10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
مؤلف : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ كاتب مسؤول : اهری، حامد ؛
(8 صفحة - من 91 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
مؤلف : فخاری، شنتیا ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
(13 صفحة - من 99 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکر