پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University)
-
كاتب مسؤول : صالحی، فخرالدین ؛ مؤلف : اینانلودوقوز، معین ؛ قزوینه، سارا ؛
(10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:آنالیز حساسیتفراصوتآبگیری مجددگیلاس
-
مؤلف : رضائی، مرضیه ؛ كاتب مسؤول : صداقت، ناصر ؛
(20 صفحة - من 15 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:کیفیتبستهبندیپوشش خوراکیسیب
-
مؤلف : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ كاتب مسؤول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
(14 صفحة - من 35 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:زائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیاییخواص آنتی اکسیدانی
-
مؤلف : سلیمانفلاح، سپیده ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ كاتب مسؤول : خوشخو، ژاله ؛
(18 صفحة - من 49 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:عصاره دانه انگورفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضد میکروبینانوذرات کیتوزانسوریمی کیلکا
-
مؤلف : اشرفی، سوسن ؛ بهمنی، نسرین ؛ كاتب مسؤول : کشاورزی، فاطمه ؛
(11 صفحة - من 67 إلی 77 )
الکلمات المفتاحية:مواد غذاییلیستریا مونوسیتوژنزژنA hly
-
بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون
مؤلف : آصفری، محدثه ؛ شیخی زاده، زهره ؛ كاتب مسؤول : حضوری، محمد ؛
(10 صفحة - من 79 إلی 88 )
-
كاتب مسؤول : شهدادی، فاطمه ؛ مؤلف : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
(12 صفحة - من 89 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهی
-
مؤلف : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
(9 صفحة - من 101 إلی 109 )
الکلمات المفتاحية:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای